Vierumäki ja Juustopolku

MTB Pituus 29,8 km; nousua 454 m; paikkakunnat: Heinola, Iitti, Lahti

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Heinola, Iitti, Lahti
Pituus
29,8 km
Nousua
454 m
Käyttäjältä
MikuF
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Urheiluopistolta harjuja pitkin kohti Heinolaa ja takaisin osin Juustopolkua. Harjuosuus alussa osin fyysisesti vaativaa, sitten helppoa, kunnes tullaan Juustopolulle. Siellä tunnin verran ihan tiukkaa juuri- ja kivijumppaa. Loppu on taas helppoa nautiskelua. Epämääräinen syherö Vuolenkoskentietä lähestyttäessä johtui siitä, että polku vain päättyi risukkoon ja puskin hetkeksi asfaltille mistä parhaiten pääsin. Helpompi vaihtoehto on jatkaa hiekkatietä asfaltille.

Kommentit

janne84
Hieno reitti kaikin puolin. Paitsi Se kivikko ja juurakko jumppa meinas mennä tunteisii ja pahasti, ei oikein omat taidot riittäny ajamisee kivikossa joten osittain meni tunkkaamiseksi😂 50km kun itellä oli jo pohilla niin ei meinannu enää naurattaa. No lenkin sain kuitenki ajettu ja siitä sitte takasin kotia kohti, matkaa sen 50km että lenkille tuli pituutta sellaset 134km
paapu88
Oli aika metsänhoidon rouhimaa aluetta, varsinkin juustopolun pätkä. Juustopolku oli paikoin liian kivinen mun taidoille. Ennen asvalttitietä reitin kaakkoiskulmassa metsäautotie päättyi poikkihakattuun lepikkoon, palasin takaisin. Ehkä 80% tietä.

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan