Tuoreimmat kommentit

HannaKoo

Huttukujalla oli läpikulku kiellot. Onko reitistä sovittu sen pätkän talouksien kanssa?
Joukojuhani

Tämä ympärysreitti on moninpaikoin muuttunut nyt kun ajoin sen -21. Varsinki golfklubin alue on syytä jättää rauhaan.
Orienteerer

Veklahdentien ja Överbyntien välinen maasto (10-11km kohdalla) kannattaa mennä tietä kiertäen. Metsätöiden jäljiltä polkuja ei löydy.
null

Joo ei näy enää mitään reittejä kartalla? Voiskohan sen vanhan kartan saada takasin mistä pysy valitsemaan reitin tyypin
Miika1981

Mitään reittejä ei saa latauksen jälkeen auki?🤷🏼‍♂️
Koovee

Kiitokset sille, joka oli ajanut niitylle uran. Siitä avautunut polku oli ihan helmi. Aiemmin en sitä löytänyt. Koko reitti meni tänään ajamalla. Enää ei tarvitse jalkautua siis missään kohtaa.
Magnificus

Onnistuisiko tämä reitti Gravel-pyörällä?
Magnificus

Onnistuisiko tämä reitti Gravel-pyörällä?
Karilla

Selkäsalmen voi ylittää veneellä.
JM1975

Edelleen suurimmaksi osaksi ajettava reitti. Muutamassa kohdassa Jäälissä polku katkesi uuden ojan yms. vuoksi. Pienellä kiertämisellä matka jatkui. Mukavan vaihtelevaa maastoa.
Potti5

Oli ihan mukava reitti ajella. Paikoitellen vähän haastavampia kivikoita tuli vastaan, mutta niistäkin selvittiin. Lähdin reitille suurpellosta koulun parkkipaikalta. Heti alussa (smedsinmetsä) oli pätkä tietyömaata jonka läpi kyllä pääsi viikonloppuna, mutta työaikoina voi olla että joutuu etsimään kiertoreittiä. Myös leppävaaranpuistossa joutui vähän etsimään uutta polkua, kun oli kaivettu tietä auki.
Joe-poika

Kävin kömpimässä tämän turistina kaupungissa käydessäni ja tykkäsin. Vaihtelevaa pätkää, jossa tosi vähän tylsää ja tosi vähän liian vaikeaa eli just passelia. Muutamia hauskoja alamäkirytkytyksiä, mukavia maisemia ja sopivasti välillä vähän teknisempääkin. Ajaisin uudestaankin.
Murikka

Ajettu tänään 29.6.2021 ja suurin osa reitistä pelkkää siirtymää ja osa ajamattomassa kunnossa, omenatarhan kohdalla vihainen maanomistaja hääti meidät pois.
Koovee

Kiitti reitistä. Hauskaa polkuakin oli vaikka meinas loppua hakkuuaukeen suossa, hyttysparven jahdatessa usko kesken.
pheikkin

Rata on lienee nykyään koukattava ali Kauklahdessa
Tuorissa

Tuossa on reitiltä videotallenne https://youtu.be/HFjlX0C_Ut4
Optimikko

Katselin, että tuon Sierijärven päässä ooevan suon pääsee varmaan kiertämään. Koitan käydä tiedustelemassa ja teen uuden jäljen, josta pääsis kuivin jaloin