Tuoreimmat kommentit

Dikkihiiri

Onko millaista maastoa ja onko helppokulkuinen aloittelijalle?
Miika1981

Tämä oli hyvä reitti, tosin aika velliä välillä nuo raktoriurat nyt, mut sit ku ne kuivuu niin saattaa päästä ajamalla koko reitin 🙂
Mza

Olipa harmillinen reitti. Jättää suurimman osan hyvistä poluista ajamatta ja menee hiekkatiellä. Sitten välillä ollaan ihan teknisessäkin kivikossa. Ei sovi oikein kenellekään, osa paikoista aloittelijoille liian vaikeita ja loput harrastajalle ihan liian tylsää sorapätkää.
Jokirotta

Muutama hyvä tekninen polku. Oiskohan ollu 80% tietä josta suurinosa sora tietäpitkin. Ihan hieno maisema reitti.
Jokirotta

Olipa mahtava tekninen reitti. Sattui loppukesän märät ilmat kun kävin mutkan tuolla ja oli melko liukkaat maakalliot, juuret ja kivet. Parhaimpia teknisiä reittejä mitä on tullu ajeltua tähän menessä.
Jokirotta

Tämä on 95% metsätietä ja 5% polkuja.
Saija K

Jos haluaa vältää kuravellissä tarpomisen, niin kannattaa ajaa Varikontietä Haapavehmaantielle saakka. Metsäkone oli tehnyt sen verran järeetä vesiuomaa polun tilalle metsäosuudella, että sieltä ei kuivin jaloin selviä.
Saija K

Noin 5 km kohdilla kannattaa jatkaa Varikontietä Haapavehmaantielle saakka. Metsä osuudella polku tallaantunut metsäkoneen jälkiin ja syvissä urissa liejua ja vettä.
HannaKoo

Huttukujalla oli läpikulku kiellot. Onko reitistä sovittu sen pätkän talouksien kanssa?
Joukojuhani

Tämä ympärysreitti on moninpaikoin muuttunut nyt kun ajoin sen -21. Varsinki golfklubin alue on syytä jättää rauhaan.
Orienteerer

Veklahdentien ja Överbyntien välinen maasto (10-11km kohdalla) kannattaa mennä tietä kiertäen. Metsätöiden jäljiltä polkuja ei löydy.
null

Joo ei näy enää mitään reittejä kartalla? Voiskohan sen vanhan kartan saada takasin mistä pysy valitsemaan reitin tyypin
Miika1981

Mitään reittejä ei saa latauksen jälkeen auki?🤷🏼‍♂️
Koovee

Kiitokset sille, joka oli ajanut niitylle uran. Siitä avautunut polku oli ihan helmi. Aiemmin en sitä löytänyt. Koko reitti meni tänään ajamalla. Enää ei tarvitse jalkautua siis missään kohtaa.