Kalliobaana-ajelu, päivitetty 2020

MTB Pituus 48,1 km; nousua 633 m; paikkakunnat: Masku, Mynämäki, Nousiainen

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Masku, Mynämäki, Nousiainen
Pituus
48,1 km
Nousua
633 m
Käyttäjältä
Juha Jokila
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Uusi jälki vielä paremmalla tarkkuudella.

Mynämäen Kalliobaana-ajelujen kokonainen reitti. Teknistä, mutta sujuvaa polkua röykkyisillä kallioilla. Eteläisellä puolikkaalla polku erottuu paikoin melko huonosti ja reitillä pysymisen kanssa on oltava tarkkana. Tyypillisellä porukkalenkkivauhdilla aikaa kuluu 5 - 6 h. Tämä jälki on ajantasaistettu 2020.

Pysäköinti vapaata Mynämäen urheilukeskuksessa ja huotorakennuksessa pääsee suihkuun aukioloaikoina.

(Uusilla linjauksilla kierretään pari laajempaa hakkuuta, vältetään pihan läpi ajaminen ja saadaan lyhennettyä tiesiirtymää. Eli osuudet 13,6 - 16 km ja 31 - 32,5 kilometriä reitin alusta mitattuna yllä olevan kartan työkalulla, erottuvat maastossa toistaiseksi erityisen huonosti. Ovat kuitenkin kokonaan ajettavissa, jos sattuu pysymään reitillä.)

Kommentit

Juha Jokila
Tätä jälkeä on ajettu viimeaikoina niin paljon, että polku erottuu hyvin koko matkalla. Tilanne syksy 2022.
Vertti83
Nuo mainitut 13-16km ja 31-32km osuudet tosiaan oli aavistuksen "seikkailumeininkiä", ja en tiedä onko noita varsinaisesti mielekästä lähteä seikkailemaan. Muu osuus reitistä oli kyllä pääosin aivan hyvää settiä, joissain kohdin aivan eteläpäässä tosin sovelsin vähän tuon 35km reitin kanssa kun oli vähän ohuilla eväin matkassa...
mmh
Sahalaitaisuus on jokin ohjelmistovirhe. Uusi Jälki-versio on parhaillaan kehitteillä, ja siinä olisi tarkoitus korjata tuo ongelma ainakin uusia reittejä lisätessä, ja mahdollisesti myös tehdä automaattinen tai puoliautomaattinen korjaus vanhoihin reitteihin.
Juha Jokila
Miksi tämä jälki.fi palvelu tekee jäljestä paikoitellen sahalaitaisen? Tästä aiheutuu virhettä myös matkan mittaukseen useita kilometrejä liikaa.

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan