Komulankönkään MTB-reitti

MTB Pituus 7,96 km; nousua 110 m; paikkakunnat: Hyrynsalmi
Tämän reitin lähellä on rajoitettuja alueita, joissa pyöräily voi olla kiellettyä. Tarkemmat tiedot

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Hyrynsalmi
Pituus
7,96 km
Nousua
110 m
Käyttäjältä
Ukkohalla Ski Resort Oy
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Komulankönkään rengasreitti vie sinut yhden Ukkohallan alueen kuuluisimman nähtävyyden Komulankönkään vesiputouksen äärelle. Nauti retkieväät uudistetulla laavulla.

Komulankönkään kierros on Ukkohallan keskustasta alkava rengasreitti. Reitin kohokohta on Komulankönkään vesiputous, jossa on kaksi kuuden metrin putousta sekä vanha mylly. Paras aika kokea koskien kuohu on kevättulvan aikaan huhtikuun lopusta kesäkuun alkuun, mutta putoukset ovat hieno näkymä myös muina aikoina. Reitti kulkee vaihtelevissa metsä- ja suomaisemissa. Reitin varrella vuorottelevat mäntyvoittoiset kangasmaastot, jokivarren nuoret tiheät sekametsät sekä avarat suomaisemat. Komulankönkään alueella on kaksi nuotiopaikkaa, joissa on mahdollista pitää tauko ja nauttia eväitä nuotion loimussa.

Reitti on teknisesti haastava ja ei ole optimaalinen valinta maastopyöräilyn ensikertalaisille. Reitillä on paljon kivikkoa ja juurakoita sekä jonkun verran korkeuseroa. Mukava reitti jo aiempaa maastopyöräilykokemusta omaaville!


Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan