Vorlokin kierros

MTB Pituus 13,3 km; nousua 287 m; paikkakunnat: Hyrynsalmi
Tämän reitin lähellä on rajoitettuja alueita, joissa pyöräily voi olla kiellettyä. Tarkemmat tiedot

Info

Tyyppi
MTB
Paikkakunta
Hyrynsalmi
Pituus
13,3 km
Nousua
287 m
Käyttäjältä
Ukkohalla Ski Resort Oy
Lisätty
Course Updated At

Kuvaus

Vorlokin maastopyöräreitti tarjoaa upeat näkymät Kainuun vaaraluontoon. Reitin varrelta löytyy upeaa suojelusmetsää, karu Vorlokin rotko sekä hienoa kangasmaastoa.

Vorlokin maastopyöräilyreitti mukailee Vorlokin vaellusreitin pohjaa. Reitti nousee aluksi Pienen Tuomivaaran laelle rinnettä pitkin ja kulkee Vorlokin vanhojen metsien suojelusalueen kautta. Reitti laskeutuu Vorlokin rotkolle osakseen sorastettua polkua pitkin, reitin ajettavuuden kannalta haastavimmat osuudet ovat ennen ja jälkeen rotkoa. Vorlokista reitti laskeutuu alas Lietejoki varteen Pienen Tuomivaaran juurelle ja kulkee rauhallisten suoalueiden ja monimuotoisen metsän läpi takaisin Ukkohallaan. Reitin loppuosa tarjoaa etenkin nopeaa ja hyväkuntoista kangasmaastoa ajettavaksi. 

Reitti on teknisesti haastava ja vaatii aikaisempaa maastopyöräilykokemusta. Etenkin Vorlokin rotkon alueella reitillä on paljon terävää kivikkoa ja juurakoita, jonka vuoksi kaikkia kohtia ei ole kannattavaa yrittää polkea. Reitillä on myös korkeuseroja ja jyrkkiä laskuja. Mukava reitti aiempaa maastopyöräilykokemusta omaaville!

Kommentit

Ei vielä yhtään kommenttia

Toiminnot

Nämä toiminnon ovat käytössä vain sisäänkirjautuneille käyttäjille:

  • Lisää kokoelmaan